ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H DHL Express Κύπρου ανοίγει το πρώτο της αποκλειστικό σημείο εξυπηρέτησης πελατών στην Πάφο!

H DHL Express Κύπρου ανοίγει το πρώτο της αποκλειστικό σημείο εξυπηρέτησης πελατών στην Πάφο!

Η επαρχία Πάφου αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της DHL Express Κύπρου, η οποία συνεχώς επεκτείνεται και επενδύει στην αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων και σημείων εξυπηρέτησης της Παγκύπρια, με στόχο την κάλυψη του αυξανόμενου όγκου εργασιών της.

Η κορυφαία εταιρία στον κλάδο των ταχυμεταφορών και logistics, άνοιξε τον Ιανουάριο του 2020 το πρώτο αποκλειστικό σημείο εξυπηρέτησης πελατών στην Πάφο, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στην οδό Νίκου Νικολαΐδη.

Με τη λειτουργία του σημείου εξυπηρέτησης αυτού, η DHL Express Κύπρου στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της Πάφου και της γύρω περιοχής ακόμη πιο άμεσα και γρήγορα, στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της. Πρόκειται για μια διεθνή προσέγγιση του Ομίλου που δε μπορεί παρά να αντανακλάται και τοπικά στην Κύπρο. Επιπρόσθετα, θα είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση, πάντα με βάση τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που τη χαρακτηρίζουν, σε τοπικές επιχειρήσεις, συνδέοντας τις έτσι με τις αγορές του εξωτερικού και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά τους.

O κ. Βαλεντίνος Πιριπίτσης, Γενικός Διευθυντής της DHL Express Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το πρώτο μας αποκλειστικό κατάστημα στην περιοχή, αφού η επαρχία Πάφου είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός για εμάς, και στόχος μας είναι να προσφέρουμε στο κοινό μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης. Η επέκταση αυτή έρχεται σαν απάντηση στην άνθιση της αγοράς και της οικονομίας της περιοχής, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των κατοίκων της. Γενικότερα, με βάση την στρατηγική του Ομίλου, η DHL Express Κύπρου προχωρά συνεχώς σε αναβαθμίσεις και επεκτάσεις, ενώ παράλληλα επενδύει τόσο στο προσωπικό της όσο και στις εγκαταστάσεις της, προσφέροντας στο κοινό άμεση και υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση».

Με την προσθήκη του νέου σημείου εξυπηρέτησης στην Πάφο, η DHL Express Κύπρου έχει συνολικά 6 σημεία στη διάθεση του κοινού για τις ανάγκες αποστολής και παραλαβής.

Η DHL Express, συνδέει περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικές περιοχές προσφέροντας στους πελάτες της υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και γνώση των τοπικών αγορών για την ικανοποίηση όλων των αναγκών που αφορούν την εφοδιαστική αλυσίδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top