Τι ζήτησε ο προπονητής της Ομόνοιας

Τι ζήτησε ο προπονητής της Ομόνοιας

Eνα γκολ είναι ο στόχος της Ομόνοιας σήμερα στον πρώτο αγώνα με το ΑΠΟΕΛ για τον θεσμό του Κυπέλλου Κόκα Κόλα.

Ένα γκολ που θα τους κάνει το έργο ασφαλώς πιο εύκολο για τον επαναληπτικό και όπως και να έχει το πράγμα θα τους δώσει ένα προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό . Αυτό που τόνισε ο τεχνικός της Ομόνοιας στους παίκτες του στην χθεσινή προπόνηση είναι πως θα πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα στον σημερινό αγώνα .

Ο τεχνικός της Ομόνοιας ξέρει καλά πως οι γαλαζοκίτρινοι θα βάλουν πίεση από το ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλα από την άλλη κάθε λεπτό που θα περνά θα είναι ασφαλώς υπέρ της Ομόνοιας και αυτό θέλει να εκμεταλλευθεί ο Κώστας Καϊάφας.

Αυτό που ζήτησε ο τεχνικός της ομάδας είναι πάθος αλλα και προσήλωση στον στόχο αλλα και στην τακτική είναι το άλφα και το ωμέγα για την σημερινή αναμέτρηση.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE