Θλίψη ΠτΔ για θάνατο Κώστα Γαβριηλίδη: «Μέσα από τη δράση του, άνοιξε δρόμους συζήτησης και κατανόησης σε ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο»
Βαθιά η θλίψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη για τον θάνατου του Κώστα Γαβριηλίδη.
Ένας αγώνας για την ομάδα της ΑΕΛ που είναι ένας πρώτος τελικός όπως ήταν και οι αγώνες με τον Ερμή. Ο τεχνικός της ΑΕΛ εδώ και ένα μήνα παρακολουθεί επιστάμενα την αντίπαλο του διαβάζοντας καθημερινά το παιχνίδια αλλα και τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας της Λάρνακας που είναι από πλέον φορμαρισμένες.
Ο κ Χριστοφόρου είναι απόλυτα έτοιμος για όλα και ξέρει καλά πως αν καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα θα του ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό που είναι και ο μεγάλος στόχος της φετινής χρονιάς
Πανίκος Θεοδοσίου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




