ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο Προπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα και Μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Marketing απο το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Νέο  Προπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα και Μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Marketing απο το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει την έναρξη από το χειμερινό εξάμηνο 2020 – 2021 του νέου πτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα (BSc) και του νέου μεταπτυχιακού προγράμματος στο Ψηφιακό Marketing (MSc).

 

Τα δύο ανωτέρω προγράμματα πιστοποιήθηκαν από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα παρέχονται τόσο στην Ελληνική όσο και στην Αγγλική γλώσσα.


Υιοθετήθηκε το σύνολο των ποιοτικών κριτηρίων και μια σειρά από καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων των διαμορφωτικών δραστηριοτήτων, της διάδρασης, των ασκήσεων ρόλων και προσομοίωσης, γεγονός που αναβαθμίζει περαιτέρω την ποιότητα εκπαίδευσης και τα προσόντα των αποφοίτων.
Το προπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα απευθύνεται σε φοιτητές, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν «μια παγκόσμια επιχειρηματική αντίληψη» για διεθνή σταδιοδρομία στη ψηφιακή επιχειρηματικότητα του 21ου αιώνα. Οι φοιτητές θα μάθουν να διαχειρίζονται τα ψηφιακά συστήματα και τις βάσεις δεδομένων για την λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων, να καθοδηγούν σύνθετες και διαφοροποιημένες ομάδες στην υλοποίηση ψηφιακών έργων, κ.ο.κ.
Το μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Ψηφιακό Marketing απευθύνεται πρωταρχικά σε απόφοιτους Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Marketing, Επικοινωνίας και Πληροφορικής. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν σημαντικές στρατηγικές, ψηφιακές και επιχειρηματικές δεξιότητες, προκειμένου να ενταχθούν με επιτυχία στην ανταγωνιστική παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας της 4ης βιομηχανικής Επανάστασης (4IR), των Big Data, του Internet of Things, της Τεχνητής Νοημοσύνης και Ρομποτικής, των αλγορίθμων.


Η λειτουργία των δύο νέων Προγραμμάτων Σπουδών σε συνδυασμό με τα ήδη παρεχόμενα συμβατικά και εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά Προγράμματα «Πληροφορικά Συστήματα και Ψηφιακή Καινοτομία» συνθέτουν για το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και τη φοιτητική του κοινότητα ένα σημαντικό πλεονέκτημα πρωτοπορίας έρευνας και αιχμής εφαρμοσμένης γνώσης στα συγκεκριμένα γνωστικά πεδία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top