ΚΥΠΡΟΣ

Στο βόλλει δεν υπάρχει το είμαστε «καλοί για λλόου τους».

Στο βόλλει δεν υπάρχει το είμαστε «καλοί για λλόου τους».

Ανακοίνωση απάντηση από την διοίκηση της Ανόρθωσης αναφορικά με τα οσα κατάγγειλε η διοίκηση του σωματείου ΑΠΟΕΛ χθες

Στην ανακοίνωση η Ανόρθωση απαντά σε ένα ένα τα σημεία που έθιξε χθες η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

Με λύπη, αλλά καμιά απολύτως έκπληξη, αναγνώσαμε χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, με την οποία κάνει αναφορές στον μεταξύ μας πετοσφαιρικό αγώνα, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται δυστυχώς στην πραγματικότητα.

Είναι πάγια τακτική μας να μην σχολιάζουμε τη διαιτησία. Ίσως κάποιοι να είναι διαφορετικά μαθημένοι στο θέμα διαιτησίας σε άλλα αθλήματα και να τους κακοφαίνεται που στην πετόσφαιρα δεν μπορούν να γίνουν «καλοί για λλόου τους». Αλήθεια, γιατί το Σωματείο ΑΠΟΕΛ δεν σχολιάζει τη διαιτησία και του αγώνα ανάμεσα στις φουτσαλικές μας ομάδες την ίδια βραδιά, εκεί όπου – μεταξύ άλλων – η ξαφνική συστολή του μήκους του γηπέδου καθόρισε την πρόκριση;

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά, τους όποιους ισχυρισμούς για αντίξοες ή αντικανονικές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Ευτυχώς που ο αγώνας μεταδιδόταν ζωντανά από την ιστοσελίδα μας, anorthosisvolley.com, και υπάρχει ακόμα αναρτημένος στο διαδίκτυο, ώστε να διαπιστώσει κανείς ότι:

1. Η διακοπή του αγώνα στο 4ο σετ, προκλήθηκε λόγω λιποθυμίας φιλάθλου μας.

2. Κανένα θέμα ασφάλειας των πετοσφαιριστών, προπονητών ή φίλων του ΑΠΟΕΛ δεν τέθηκε τόσο στη διάρκεια του αγώνα, όσο και κατά την διακοπή. Εάν υπήρχε θέμα ασφάλειας, πώς ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ την ώρα της διακοπής έκοβε ανενόχλητος βόλτες εντός του αγωνιστικού χώρου, μη έχοντας μάλιστα άδεια;

3. Διακρίνονται τόσο οι επιτηρητές του σταδίου, όσο και η αστυνομική δύναμη που βρισκόταν εκεί.

4. Κανένας «άγνωστος» δεν περιφερόταν εντός του αγωνιστικού χώρου. Όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί είχαν σχετική διαπίστευση.

5. Ούτε «κουκουλοφόροι» ή άλλοι… τρομοκράτες εισήλθαν στο γήπεδο.

6. Το κλίμα στις εξέδρες ήταν άψογο. Μάλιστα, οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης ανάρτησαν πανό, με το οποίο εύχονταν «καλό ταξίδι» στον αείμνηστο Ηλία Κατσιολούδη, τον 22χρονο οπαδό του ΑΠΟΕΛ που απεβίωσε πρόσφατα. Πράξη για την οποία είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αφού δίδαξαν ήθος και αθλητοπρέπεια.

7. Οι διαιτητές, αφού διέκοψαν το παιχνίδι λόγω λιποθυμίας φιλάθλου μας, το συνέχισαν κανονικά μιας και δεν συνέτρεχε κανένας απολύτως λόγος διακοπής.

 

Δεν γνωρίζουμε αν οι κάμερες του ΑΠΟΕΛ… σταμάτησαν στο 4ο σετ όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους, η δική μας κάμερα πάντως συνέχισε να καταγράφει και να τεκμηριώνει τα πιο πάνω, τα οποία μπορεί να επιβεβαιώσει ο οποιοσδήποτε παρακολουθήσει το σχετικό βίντεο. Μάλλον δεν θα το είχαν αυτό υπόψιν τους οι εμπνευστές της ανακοίνωσης του ΑΠΟΕΛ.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top