Οι προβληματισμοί του Φίνκ

Οι προβληματισμοί του Φίνκ

Πολλές αλλαγές μάλλον θα έχει στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την Ομόνοια το ΑΠΟΕΛ αφού είναι γεγονός πως θα πρέπει να αλλάξει κάποια πρόσωπα ο κ Φινκ για να δώσει κίνητρα στην ομάδα του.

Αυτή την ώρα υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν το κουνάνε από την ενδεκάδα αλλα από την άλλη υπάρχουν και παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και που έχουν αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσουν την σημερινή αναμέτρηση στις 5

 Οι Χιώτης , Σέρτζιο , Καρλάο , Αμορίν , Μοραις , Λάνιγκ Τζιμπούρ και Ντε Βινσέντι είναι οι σίγουροι της ενδεκάδας . Από εκεί και πέρα ο Φινκ έχει στο μυαλό του αλλα τρία ζευγάρια από τα οποία θα διαλέξει τους τρεις παίκτες που θα ολοκληρώσουν την ενδεκάδα για το ντέρμπι των αιωνίων .

Τα τρία ζευγάρια είναι τα ακόλουθα .Ριίσε η Αντωνιάδης με τον Κύπριο διεθνή να έχει περισσότερες πιθανότητες είναι το ένα ζευγάρι. Σέρινταν η Αλωνεύτη , με τον Κύπριο μεσοεπιθετικό και εδώ να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει. Ναφίου η Χαραλαμπίδης; Και εδώ ο Κωσταντίνος Χαραλαμπίδης έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Γερμανού τεχνικού.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE