ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμη η Έκθεση του Καλλή – Στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα για μελέτη

Έτοιμη η Έκθεση του Καλλή – Στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα για μελέτη

Την πολυσέλιδη Έκθεση του ποινικού ανακριτή Παναγιώτη Καλλή θα μελετήσει ο Κώστας Κληρίδης για τη διερεύνηση ισχυρισμών περί δωροδοκίας του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου.Θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις στις 14 Απριλίου.

Την έκθεσή του γ διαβίβασε χθες, Τρίτη, ο ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής Παναγιώτης Καλλής στο Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, ο οποίος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του θα τη μελετήσει και θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις στις 14 Απριλίου.

«O ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής κ. Π. Καλλής στον οποίο ανατέθηκε η διερεύνηση ισχυρισμών περί δωροδοκίας του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κ. Ρ. Ερωτοκρίτου με παραταθέν χρονοδιάγραμμα μέχρι την 14ην Απριλίου 2015, περάτωσε την έρευνα του και διαβίβασε χθες την ΄Εκθεση του στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Κ. Κληρίδη», αναφέρεται.

Η ανακοίνωση συνεχίζει σημειώνοντας ότι ο κ. Κληρίδης  «θα μελετήσει την πολυσέλιδη Έκθεση του ποινικού ανακριτή σε συνδυασμό με το ογκώδες μαρτυρικό υλικό  που συνελέγη από 27 μάρτυρες και από μεγάλο αριθμό εγγράφων κατά τις επόμενες ημέρες και θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις / δημοσιοποιήσεις κατά την καθορισθείσα ημερομηνία της 14ης Απριλίου 2015».

«Ο ποινικός ανακριτής δεν αποδέχεται οποιαδήποτε αμοιβή για τις υπηρεσίες του και ο Γενικός Εισαγγελέας τον ευχαριστεί για το επίπονο έργο που έχει επιτελέσει και για το δημόσιο πνεύμα που έχει επιδείξει», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top