ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό κράτηση δύο πρόσωπα ως ύποπτα για υπόθεση ληστείας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό κράτηση δύο πρόσωπα ως ύποπτα για υπόθεση ληστείας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Δευτέρα (03/02), διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 24 και 30 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε σε αρτοποιείο στη Λάρνακα στις 27 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, γύρω στις 12.45 το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου, δύο άνδρες, που είχαν το πρόσωπο τους καλυμμένο με κασκόλ, εισήλθαν στο αρτοποιείο που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας, ανέσυραν μαχαίρι και απείλησαν την υπάλληλο να τους δώσει χρήματα.

Ο ένας από τους δύο ζήτησε από την υπάλληλο χρήματα μιλώντας στην αγγλική γλώσσα και τελικά κατάφεραν να αρπάξουν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια. 

Από μαρτυρίες η Αστυνομία πήρε τις περιγραφές δύο ανδρών, και εντόπισε δύο αλλοδαπούς, από την Ινδία, να διαμένουν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Λάρνακα, τους οποίους συνέλαβε για αυτόφωρο αδίκημα.

Την Δευτέρα (03/02), οι δύο άντρες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας  το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top