ΠΑΦΟΣ -ΕΡΓ.ΑΤΥΧΗΜΑ: Προκύπτουν ακατάλληλες μέθοδοι εργασίας

ΠΑΦΟΣ -ΕΡΓ.ΑΤΥΧΗΜΑ: Προκύπτουν ακατάλληλες μέθοδοι εργασίας

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να  προκύπτουν ακατάλληλες μεθόδους εργασίας που έχουν χρησιμοποιηθεί, συμφωνα με τον προϊστάμενο του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου.

 

Τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος που συνέβη την Τρίτη (11/2) στη βιομηχανική περιοχή της Μεσόγης διερευνά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προκύπτουν ακατάλληλες μέθοδοι εργασίας, σύμφωνα με τον Γιώργο Κατσονούρη προϊστάμενο του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κατσονούρης ανέφερε πως το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας διερευνά τις συνθήκες εργατικού ατυχήματος το οποίο έγινε σήμερα το πρωί στη βιομηχανική περιοχή Μεσόγης, σε αποθηκευτικό χώρο, κατά το οποίο αλλοδαπός εργάτης έπεσε από ύψος περίπου τριών μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο ΓΝ Πάφου, αρχικά και στην συνέχεια στο ΓΝ Λευκωσίας.

Ο κ. Κατσονούρης ανέφερε πως “οι συνθήκες του εργατικού ατυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προκύπτουν ακατάλληλες μεθόδους εργασίας που έχουν χρησιμοποιηθεί”. Πρόσθεσε πως οποιαδήποτε άλλα ευρήματα προκύψουν στην πορεία διερεύνησης του ατυχήματος θα εξεταστούν .

Επεσήμανε πως για ακόμη μια φορά βλέπουμε ελλιπείς συνθήκες εργασίας και ελλιπή τήρησης μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης συγκεκριμένης εργασίας, κατέληξε.

Σημειώνεται πως ο 57χρονος αλλοδαπός νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη πτώση, ο 57χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά κατάγματα βάσης κρανίου, επισκληρίδιο αιμάτωμα, κατάγματα θωρακικής και οσφυϊκής χώρας, καθώς επίσης κατάγματα πλευρών. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE