Κυπρογαλλική άσκηση εν μέσω εντάσεων στην περιοχή

Κυπρογαλλική άσκηση εν μέσω εντάσεων στην περιοχή

Άσκηση αεράμυνας μεταξύ Κύπρου και Γαλλίας, διεξάγεται την Δευτέρα 17/02, με την συμμετοχή του πυρηνικού αεροπλανοφόρου «Charles de Gaulle».

Η άσκηση με όνομα «ΤΑΛΩΣ 1 - 2020», είναι η 3η διαδοχικά άσκηση μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου στο οποίο συμμετέχει το γαλλικό αεροπλανοφόρο και το σύστημα αεράμυνας της Εθνικής Φρουράς.

Η άσκηση, είχε ως σενάριο, την προσβολή θέσεων από τα γαλλικά αεροσκάφη που εξορμούν από το «Charles de Gaulle», και παίρνουν συντεταγμένες από τα κυπριακά συστήματα αεράμυνας.

Η ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς, διεξάγονται σε μια περίοδο με πολλές εντάσεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE