ΔΙΕΘΝΗ

Ο απολογισμός των θυμάτων στη Βρετανία εν μέσω της Καταιγίδας Ντένις

Ο απολογισμός των θυμάτων στη Βρετανία εν μέσω της Καταιγίδας Ντένις

Η αστυνομική διεύθυνση της Δυτικής Μέρσια στην κεντρική Αγγλία ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση εντοπισμού μίας γυναίκας που παρασύρθηκε το πρωί της Κυριακής από χείμαρρο στο πλημμυρισμένο λόγω της Καταιγίδας Ντένις χωριό Τένμπουρι έχει μετατραπεί από επιχείρηση διάσωσης σε επιχείρηση περισυλλογής της σορού της.

Ο τοπικός αστυνομικός διευθυντής είπε ότι δε δίνονται πλέον ελπίδες μα βρεθεί ζωντανή «λόγω των περιστάσεων της διάρκειας του χρόνου στο νερό και άλλων συνθηκών».

Ένα άνδρας που διασώθηκε από τα ορμητικά νερά στο ίδιο περιστατικό μεταφέρθηκε με ελικόπτερο - ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου παραμένει σε σταθερή κατάσταση.

Οι συνθήκες θανάτου ενός άνδρα ηλικίας περίπου 60 ετών που ανασύρθηκε νεκρός από τον πλημμυρισμένο ποταμό Τόου στην Ουαλία τελικά δε συνδέονται με την κακοκαιρία, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ένας 42χρονος πεζοπόρος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή των Χάιλαντς στη Σκωτία, με τις αρχές να ερευνούν κατά πόσο ο θάνατός τους συνδέεται με τη σφοδρή καταιγίδα.

Οι σοροί δύο ανδρών ανασύρθηκαν από την τρικυμιώδη θάλασσα ανοιχτά του Κεντ στη νοτιοανατολική Αγγλία το Σάββατο, ενώ αναζητούνται ένας 32χρονος και μία 36χρονη που εξαφανίστηκαν στο Γκίλντφορντ και στην παραλία του Μπράιτον αντίστοιχα, την ώρα που έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι.

Νωρίς τη Δευτέρα, σε ισχύ βρίσκονταν πέντε σοβαρές προειδοποιήσεις για πλημμύρες, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος απώλειας ανθρώπινης ζωής και πάνω από 400 προειδοποιήσεις και συναγερμοί για πλημμύρες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top