ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η LOT, ο εθνικός αερομεταφορέας της Πολωνίας, γιόρτασε τα ενενηντάχρονά της

 Η LOT, ο εθνικός αερομεταφορέας της Πολωνίας, γιόρτασε τα ενενηντάχρονά της

Η LOT, ο εθνικός αερομεταφορέας της Πολωνίας, γιόρτασε τα ενενηντάχρονά της στην αίθουσα δεξιώσεων Residence by Occhio στη Λευκωσία στις 13 Φεβρουαρίου, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική.

Επίτιμος καλεσμένος ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κύριος Σάββας Περδίος και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας Κύπρου, τα Αεροδρόμια Hermes, το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου και μέλη του, την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Πολωνίας στην Κύπρο και Κυπριακά ΜΜΕ.

Σήμερα η LOT πραγματοποιεί 6 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαρσοβίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας με τα ακόλουθα δρομολόγια:

Από Βαρσοβία με την πτήση LO171, αναχώρηση στις 22:35 τοπική ώρα Πολωνίας και άφιξη στη Λάρνακα στις 03:05 τοπική ώρα Κύπρου (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη-Κυριακή).

Από Λάρνακα με την πτήση LO172 αναχώρηση στις 03:50 τοπική ώρα Κύπρου και άφιξη στη Βαρσοβία στις 06:25 τοπική ώρα Πολωνίας (Δευτέρα-Τετάρτη, Παρασκευή-Κυριακή).

Οι ώρες πτήσεων της LOT προς και από τη Λάρνακα είναι στρατηγικής σημασίας καθώς συνδέουν την Κύπρο σε 110 προορισμούς παγκοσμίως μέσω του Διεθνές Αεροδρομίου της Βαρσοβίας, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο σύγχρονα και φιλικά προς τον επιβάτη αεροδρόμια στην Ευρώπη. Η ελάχιστη ανταπόκριση πτήσεων της LOT στη Βαρσοβία είναι ορισμένη στα 35 λεπτά. Οι πτήσεις από τη Βαρσοβία σε διάσημους προορισμούς όπως το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Μαδρίτη κ.α., πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες καθιστώντας τη LOT ως μια εξαιρετική και άνετη λύση για τον Κύπριο επιβάτη και τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με την Ευρώπη, τουλάχιστο, καθώς η LOT πραγματοποιεί πτήσεις σε 8 αεροδρόμια στην Αμερική και Καναδά και άλλες τόσες στην Ασία.

Σήμερα η LOT είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, με ένα από τους πιο σύγχρονους στόλους αεροσκαφών στην Ευρώπη, που αποτελείται από 99 αεροσκάφη, τύπου Boeing 787 Dreamliner, Boeing737, Embraer 195, Embraer190, Embraer 170 και BombardierDHC-8Q400, Bombardier CRJ900ER, Bombardier CRJ700ER.

Το 2019 η LOT μετέφερε περισσότερους από 10 εκατομμύρια επιβάτες, σχεδόν τριπλάσιους επιβάτες από το έτος 2015.

Για περεταίρω πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να αποταθείτε στο Γενικό Αντιπρόσωπο της Εταιρείας στην Κύπρο, CTT Aviation στο τηλέφωνο 22870008, στον τοπικό σας Ταξιδιωτικό Πράκτορα ή μέσω της ιστοσελίδας www.lot.com/cy/en.

Τα γραφεία της Εταιρείας βρίσκονται στο κέντρο της Λευκωσίας, στην οδό Παντελή Κατελάρη 14, 1097 Λευκωσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top