Σφοδρή σύγκρουση στον αυτ/δρομο Λεμεσού –Λευκωσίας παρά τον Αγ. Τύχωνα – Ουρά δυο χλμ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σφοδρή σύγκρουση στον αυτ/δρομο Λεμεσού –Λευκωσίας παρά τον Αγ. Τύχωνα – Ουρά δυο χλμ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

15:23 (25/02) - Ταλαιπωρία για οδηγούς λόγω τροχαίας οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο του Αγίου Τύχωνα.

Δυο οχήματα υπό συνθήκες που διερευνώνται είχαν σφοδρή σύγκρουση μεταξύ τους με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι ενεργοποιήθηκαν οι αερόσακκοι.

Στο σημείο βρίσκονται τρία περιπολικά της Αστυνομίας, μέλη της οποίας επιλαμβάνονται της κατάστασης, κάνοντας εξετάσεις αλλά και ρυθμίζοντας την κυκλοφορία.

Η δεξιά λωρίδα είναι κλειστή και η κίνηση διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα.

Να σημειωθεί ότι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς είναι μεγάλη, καθώς υπάρχει ουρά τουλάχιστον για δυο χιλιόμετρα.

Στέλιος Στυλιανού

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE