Θετικός στον κορωνοϊό ο αναπληρωτής Υγείας του Ιράν

Θετικός στον κορωνοϊό ο αναπληρωτής Υγείας του Ιράν

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Ιράν, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.


Όπως σημειώνεται από το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων ILNA., ο αναπληρωτής Υπουργός Ιράζ Χαριρτσί έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα.Πριν το περιστατικό ο εκπρόσωπος του υπουργείου είχε ανακοινώσει πως ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό έφθασε τους 16 στο Ιράν και απεύθυνε κάλεσε προς τους Ιρανούς να μένουν στα σπίτια τους, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πάντως, όπως ανακοινώθηκε, υπάρχουν 34 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες στη χώρα, «περιλαμβανομένων 16 στην πόλη Κομ».

Υπενθυμίζεται ότι το Ιράν, μαζί με Ιταλία και Νότιο Κορέα, είναι από τις χώρες που παρατηρήθηκε έξαρση του ιού. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι γύρω στα 100 και τα ύποπτα κρούσματα αρκετά περισσότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.