Γερμανία-Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα για την Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία

Γερμανία-Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα για την Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία

Ένας άνδρας 47 ετών από την Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία είναι το 16ο κρούσμα του νέου κινεζικού κορωνοϊού Covid-19 στην Γερμανία και το πρώτο στο συγκεκριμένο κρατίδιο.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα BILD, ένα ζευγάρι από την περιοχή Χάινσμπεργκ προσήλθε στο νοσοκομείο με ύποπτα συμπτώματα. Ο άνδρας έχει βρεθεί ήδη θετικός στον ιό και νοσηλεύεται πλέον στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ντίσελντορφ, ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της συζύγου του.

«Ύποπτη» θεωρείται και η περίπτωση ενός συγγενή του ζευγαριού από το Γκάιλενκίρχεν της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ο οποίος έχει τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου του Χάινσμπεργκ Στέφαν Πους ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ ότι σήμερα θα μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί της περιοχής, ενώ κλειστές για το κοινό θα παραμείνουν και οι δημόσιες υπηρεσίες. Παραμένουν ωστόσο ασαφείς οι συνθήκες υπό τις οποίες ήρθε σε επαφή με τον ιό ο 47χρονος άνδρας.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Η Κύπρος θεωρεί το Καζακστάν ως έναν στρατηγικά σημαντικό εταίρο στην Κεντρική Ασία ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στο πρώτο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Καζακστάν στην Αστάνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE