ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού - Παιδί της 38χρονης ήδη διαγνωσμένης

ΕΛΛΑΔΑ: Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού - Παιδί της 38χρονης ήδη διαγνωσμένης

Όπως επικαλούνται πολλά ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώθηκε και δεύτερο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Πρόκειται για το παιδί της 38χρονης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη (26/02) ανακοινώθηκε ότι η 38χρονη μητέρα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, μετά την επιστροφή της αεροπορικώς από το Μιλάνο της Ιταλίας, την Κυριακή (23/02).

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «iefimerida», η 38χρονη είναι επιχειρηματίας και συγκεκριμένα σχεδιάστρια μόδας, η οποία μάλιστα ασχολείται και με τα κοινά και είχε βάλει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με μεγάλο συνδυασμό στην πόλη της Θεσσαλονίκης, χωρίς να εκλεγεί.

Την Τετάρτη έγινε γνωστό πως θα υποβάλλονταν σε εξετάσεις όσοι ήρθαν σε επαφή με την 38χρονη -φίλοι, μέλη οικογένειας και συνταξιδιώτες. Το Υπουργείο είχε συμβουλέψει να υπάρξει ψυχραιμία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top