ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απάντηση του επίσημου Απόλλωνα στις… φωνές του Εθνικού για τη διαιτησία

Η απάντηση του επίσημου Απόλλωνα στις… φωνές του Εθνικού για τη διαιτησία

Με δηλώσεις που έκανε στον ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, απάντησε στα παράπονα που εξέφρασε ο Πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου για τη διαιτησία των προημιτελικών με τη Λεμεσιανή ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του Απόλλωνα, τους τραυματίες και το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις δηλώσεις από πλευράς Εθνικού για τη διαιτησία: «Δεν μας αγγίζουν το τι λέει ο καθένας. Δεν γνωρίζουμε από που προέρχεται όλη αυτή η αντίδραση. Δεν θα σχολιάσουμε. Εμείς βλέπουμε τα δικά μας, το πως θα βελτιώσουμε την ομάδα μας και να τη στηρίξουμε ψυχολογικά. Ο Απόλλωνας θα επανέλθει, δεν μπορεί να βρίσκεται συνέχεια σε λήθαργο».

Για τους τραυματίες: «Θα είναι εκτός οι Πέδρο, Σάλαϊ, Γκακπέ, Μολ, Κυριάκου, Ψύχας, ενώ θα ξεκαθαρίσει αύριο για τον Μάρκοβιτς. Προπονείται κανονικά, αλλά θα δούμε αν θα είναι στην αποστολή».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και τη συνέχεια: «Τον τελευταίο μήνα, η ομάδα δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Οφείλουμε όμως, από την στιγμή που η ομάδα έδειξε ότι έχει αρετές, να τους στηρίξουμε μέχρι το τέλος. Σε 14 παιχνίδια που δεν έχουν επιστροφή, διακυβεύονται οι στόχοι όλης της χρονιάς».

Για το Σαββατιάτικο (29/02, 17:00) ματς με τη Νέα Σαλαμίνα: “Έχουμε παιχνίδι αύριο πολύ σημαντικό και πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη. Εμείς κάναμε πολλά λάθη το τελευταίο διάστημα και πρέπει να είμαστε σε καλή αγωνιστική μέρα αύριο. Η Νέα Σαλαμίνα έβαλε δύσκολα σε όλους τους μεγάλους, αλλά για εμάς είναι παιχνίδι μονής επιλογής».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «χάρτης» της φτώχειας στην Κύπρο - Πόσα άτομα βρίσκονται σε κίνδυνο

Παραλίες: Ξεκίνησε ο «πόλεμος» της πετσέτας - Χρεώνουν κρεβατάκια μέχρι και… 10 ευρώ λόγω νερού και αναψυκτικού

Ξενοδοχεία: 9 στις 10 διανυκτερεύσεις από ξένους τουρίστες – Αύξηση 21,4% σε σχέση με το 2023

Ανάλυση: Ο μετεκλογικός σεισμός που φέρει το όνομα Φειδίας - Ο στρουθοκαμηλισμός των κομμάτων



Σοβαρό το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων για την πυρκαγιά στον Φαρμακά - Χωρίς ενεργά μέτωπα

Σοβαρό το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων για την πυρκαγιά στον Φαρμακά - Χωρίς ενεργά μέτωπα

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση με την πυρκαγιά που άρχισε χθες (15/6) στον Φαρμακά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top