ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O EΞΩΣΤΡΕΦΗΣ κι ΕΥΘΥΣ… κύριος Ενσούε!

O EΞΩΣΤΡΕΦΗΣ κι ΕΥΘΥΣ… κύριος Ενσούε!

Λες και το ήξερε ότι θα έβαζε γκολ ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, ο Εμίλιο Ενσούε. Ο Ισπανός αμυντικός πήδηξε μέχρι τον… ουρανό στη φάση του 13′ (πιο ψηλά από τον Μερκή) κι άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα. 

Λειτούργησε όπως ακριβώς το είπε, στη συνέντευξη του στο On-Line περιοδικό των κυανολεύκων (δημοσιεύτηκε παραμονές του ματς η συνέντευξη), μη πανηγυρίζοντας το τέρμα, σε ένδειξη σεβασμού στην ομάδα που του έδωσε (κάποιο) ψωμί να φάει.

Ήταν ηγετική φυσιογνωμία μέσα στο γήπεδο ο 30χρονος παίχτης. Είχε ρόλο δεξιού στόπερ, σε πολλές φάσεις… ανέβαινε ψηλά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ο κορυφαίος παίχτης της Λεμεσιανής ομάδας.

Ο εκκεντρικός Εμίλιο, έδειξε ξανά, ότι είναι και… εξωστρεφής. Αυτό που ένιωθε το είπε, μπροστά από τη κάμερα της Cytavision, αμέσως μετά τη λήξη του ματς, τονίζοντας ότι έμειναν απο δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω φυσικής κατάστασης.

Χαρακτήρισε “ηλίθιο το πέναλτι” στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας Δημητρίου, από το οποίο προήλθε η ισοφάρισε του ΑΠΟΕΛ. Δεν νομίζουμε ότι o σκοπός του ήταν να “καρφώσει” δημόσια τον Κύπριο συμπαίχτη του, μάλλον του βγήκε αυθόρμητα.

Δεν κρύφτηκε επίσης, για τις αντιδράσεις προς το πρόσωπο του, από την πρώην ομάδα, απαντώντας με την ατάκα “αυτοί με έδιωξαν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ (ΕΔΩ) αναλυτικά τις δηλώσεις του Ενσούε. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το εργατικό δυναμικό σε αριθμούς: Η ανεργία, η απασχόληση και οι τομείς με τους περισσότερους απασχολούμενους - Δείτε στοιχεία

Ανεξέλεγκτη η χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων: Τι ισχύει με την πώληση τους - Εισήγηση για «tobacco shops»

Η Σαουδική Αραβία ονομάζει πρεσβευτή στη Συρία, για πρώτη φορά από το 2012

Ετοιμαστείτε για «κοκτέιλ» βροχών και σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Πανηγυρισμοί για τον Παναθηναϊκό και συγχαρητήρια από παντού - Βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟ - Βίντεο και φωτογραφίες



Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Ενώ διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στα κομματικά επιτελεία αιωρείται ένας μεγάλος προβληματισμός για τις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι, στην κάλπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top