ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγιναν έλεγχοι - Καμία καταγγελία για συγκέντρωση πέραν των 75 ατόμων στην Πάφο

Εγιναν έλεγχοι - Καμία καταγγελία για συγκέντρωση πέραν των 75 ατόμων στην Πάφο

Συμμορφώνονται με το Διάταγμα και το μέτρο για μη συγκέντρωση πέραν των 75 ατόμων κοινό και νυχτερινά κέντρα στην Πάφο, όπως δείχνει το γεγονός ότι κατά τους αστυνομικούς ελέγχους, που έγιναν δεν εντοπίστηκε παραβίαση του μέτρου και ως εκ τούτου η Αστυνομία δεν προχώρησε σε καταγγελίες.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι μέλη του ΟΠΕ Πάφου και του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου, διενήργησαν την Τετάρτη (11/3) ελέγχους σε νυχτερινά κέντρα της Επαρχίας Πάφου για την τήρηση των μέτρων που λήφθηκαν από την Κυβέρνηση για αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Έχουν είπε, “δοθεί οδηγίες στο προσωπικό μας και συγκεκριμένα από χτες το απόγευμα ελέγχθηκαν κέντρα αναψυχής, καφετέριες και άλλα όπου συχνάζει κόσμος, ωστόσο τα άτομα που εντοπίστηκαν ήταν πολύ λιγότερα από 75 στον αριθμό”.

O Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου ανέφερε ωστόσο, πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες στην Επαρχία Πάφου .

Στις περιπτώσεις ανέφερε, που διαπιστωθεί ότι δεν εφαρμόζεται το συγκεκριμένο μέτρο, θα γίνεται σχετική καταγγελία.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτος Θρασυβούλου ανέφερε πως ο Σύνδεσμος ενημερώθηκε από το Υφυπουργείο Τουρισμού ότι το μέτρο αφορά αριθμό θαμώνων των κέντρων αναψυχής εκτός του εργατικού δυναμικού.

Στόχος μας συνέχισε, είναι η επίλυση του θέματος και η καταπολέμηση της πανδημίας με όσο λιγότερο κόστος σε ζωές, είτε στην οικονομία του τόπου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top