ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυστηρά μέτρα λαμβάνουν στις κεντρικές φυλακές

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυστηρά μέτρα λαμβάνουν στις κεντρικές φυλακές

Η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών με ανακοίνωση της ενημερώνει τα νέα μέτρα που λαμβάνουν οι κεντρικές φυλακές λόγω του  κορωνοϊού.

«Στα πλαίσια πρόληψης του μεταδοτικού ιού κορωνοϊού, η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών έκδωσε και έλαβε αυστηρά προληπτικά μέτρα για τους κρατούμενους, τους νεοεισερχόμενους κρατούμενους, το σωφρονιστικό προσωπικό, το πολιτικό προσωπικό, το προσωπικό άλλων υπηρεσιών που βρίσκεται και εργάζεται στο Τμήμα Φυλακών, τους επισκέπτες κρατουμένων, τους δικηγόρους, τους προμηθευτές, καθώς και για οποιοδήποτε πρόσωπο προσέρχεται στο Τμήμα για εργασία».

Όλοι οι επισκέπτες που πρόκειται να επισκεφθούν το Τμήμα Φυλακών και
 
· Παρουσιάζουν συμπτώματα (πυρετό, βήχα ή πονόλαιμο, αναπνευστική δυσχέρεια) ή και
 
· Έχουν πρόσφατα ταξιδέψει 15 ημέρες προηγουμένως ή και
 
· Έχουν έρθει σε επαφή μέχρι και 15 ημέρες προηγουμένως με πρόσωπο που ασθένησε με λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος, καλούνται να αναβάλουν τα ραντεβού τους. Σε αντίθετη περίπτωση θα τους απαγορευτεί η είσοδος για σκοπούς πρόληψης μετάδοσης του ιού σε οποιοδήποτε πρόσωπο (κρατούμενο ή προσωπικό).
 
«Για την εφαρμογή των πιο πάνω μέτρων, η Διεύθυνση επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της τόσο προς το προσωπικό όσο και προς τους κρατούμενους για την συνεργασία που έχουν επιδείξει, και προσβλέπει στην πλήρη συνεργασία του κοινού για τη δική του προστασία και των οικείων τους, καθώς και για την πρόληψη εκδήλωσης του κορωνοϊού στο χώρο των Φυλακών».
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top