ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Μετεωρολογίας: Καρδιογράφημα ο καιρός τις επόμενες μέρες – Η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Τμήμα Μετεωρολογίας: Καρδιογράφημα ο καιρός τις επόμενες μέρες – Η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Χαμηλή πίεση σε όλα τα επίπεδα της ατμόσφαιρας, με κέντρο νότια της Κύπρου κινείται ανατολικά και θα επηρεάζει τον καιρό την Παρασκευή (13/03) και αρχικά το Σάββατο (14/03).

Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει σκόνη με τις συγκεντρώσεις της να είναι κατά διαστήματα αυξημένες και η οποία αναμένεται να υποχωρήσει το Σάββατο.

Το βράδυ της Παρασκευής (13/03), ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και αναμένεται να καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος, με λίγες τοπικές βροχές και πιθανό, κυρίως στα παράλια με παροδική καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (14/03), ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και πιθανό παροδική καταιγίδα, για να καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ του Σαββάτου (14/03), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή (15/03), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο για να παραμείνει σε επίπεδα πάνω των κανονικών για την εποχή.

Τη Δευτέρα (16/03), ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και είναι πιθανό στα ορεινά και στο εσωτερικό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει ουσιαστική μεταβολή για να παραμείνει λίγο πιο πανω από τις κανονικές.

Την Τρίτη (17/03), ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και είναι πιθανό στα ορεινά και στο εσωτερικό να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει ουσιαστική μεταβολή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top