ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκαν οι δύο που έκλεβαν καύσιμα από αυτοκίνητα- Εμπλέκονται σε σωρεία υποθέσεων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκαν οι δύο που έκλεβαν καύσιμα από αυτοκίνητα- Εμπλέκονται σε σωρεία υποθέσεων

Κοντά στην πλήρη εξιχνίαση σωρείας υποθέσεων πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε αυτοκίνητα και κλοπής καυσίμων από αυτά, φαίνεται να βρίσκεται η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 40 και 20 ετών. 

Πρόκειται για 17 υποθέσεις πρόκλησης ζημιάς και κλοπής καυσίμων από αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία και είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία, το χρονικό διάστημα από τις 9 Δεκεμβρίου 2019, μέχρι και τις 21 Μαρτίου 2020. Η άκρη του νήματος για εξιχνίαση της υπόθεσης βρέθηκε λόγω της παρατηρητικότητας των αστυνομικών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια έρευνας σε αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρισκόταν ο 40χρονος, εντόπισαν λεκέδες από καύσιμα, στο χώρο γύρω από το σημείο ανεφοδιασμού του οχήματος. 

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.50π.μ. της Κυριακής 22/3, μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε σταθμευμένο, σε δρόμο της Βιομηχανικής Περιοχής Λευκωσίας, ένα όχημα εντός του οποίου βρισκόταν 40χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας. Τα μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν έρευνα στο αυτοκίνητο, κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και εργαλεία τα οποία αναγνωρίστηκαν ως κλοπιμαία. Ο 40χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της παράνομης κατοχής περιουσίας. 

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν επίσης λεκέδες από καύσιμα, στο χώρο γύρω από το σημείο ανεφοδιασμού του οχήματος, γεγονός το οποίο ήγειρε υποψίες στα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με υποθέσεις κλοπής καυσίμων από αυτοκίνητα, που είχαν διαπραχθεί το τελευταίο διάστημα στην ίδια περιοχή. Ανακρινόμενος ο 40χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε την διάπραξη των πιο πάνω υποθέσεων, με αποτέλεσμα εναντίον του να εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και να επανασυλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Από περαιτέρω εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον και 20χρονου κατοίκου Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Τη Δευτέρα 23/3 οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top