ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτη (αλλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ) ιστορία με ΑΠΟΕΛ-Παρί και… «Ζλάταν μου θυμίζεις τον Σέρινταν»!

Απίστευτη (αλλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ) ιστορία με ΑΠΟΕΛ-Παρί και… «Ζλάταν μου θυμίζεις τον Σέρινταν»!

Ο Κίλιαν Σέρινταν σε… καραντίνα είναι επικίνδυνο πράγμα.

Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας είναι γνωστός στο Twitter για τα χιουμοριστικά τουίτ του όμως αυτή την φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση του με 4 Tweet ο Ιρλανδός φορ εξιστορήθηκε στους φαν του πως αντιμετώπισε τον Ζλάταν στα κόρνερ όταν έπαιξε εναντίον της Παρί με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ το 2014.

Μάλιστα χρησιμοποιεί απίστευτες λεπτομέρειες και ιδιαίτερα αφηγηματικές όμως υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια: Ο Ζλάταν δεν είχε αγωνιστεί σε κανένα από τα δύο ματς εναντίον του ΑΠΟΕΛ!

Αναλυτικά η ΕΠΙΚΗ ιστορία του Σέρινταν:

Πίσω στο 2014 παίζαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί. Στα κόρνερ όταν κάναμε άμυνα έπρεπε να διαλέξω έναν από τους πιο ψηλούς παίκτες και κατέληξα να μαρκάρω τον Ζλάταν.

Στο πρώτο κόρνερ η μπάλα δεν πήγε πάνω του οπόταν είμαι οκ. Στο δεύτερο τον σημάδεψαν και πριν κάνει το σπριν του, με τσίμπησε στη ρώγα, με απέφυγε όμως η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο. Στη συνέχεια όμως προς έκπληξη μου ήρθε και φώναζε στον ρεφ ότι του έκανα φάουλ.

Εγώ του είπα να σταματήσει να είναι εριστικός και να προχωρήσει. Ο διαιτητής γέλασε και είδα ότι ο Ζλάταν δεν ήταν χαρούμενος με αυτό. Τότε ενώ έτρεχα για να προχωρήσω μπροστά, μου χάλασε τον κότσο στα μαλλιά και μου είπε μια από τις καλύτερες ατάκες που άκουσα. Ενώ εγώ προσπαθούσα να τα φτιάξω μου λέει: Άκουσε εσύ μικρέ εαυτέ μου, αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που κάποιος μου έλεγε: «Ζλάταν μου θυμίζεις τον Σέρινταν», θα ήμουν πολυεκατομμυριούχος!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top