ΔΙΕΘΝΗ

Παρελθόν και επίσημα ο Κλοπ από την Ντόρτμουντ

Παρελθόν και επίσημα ο Κλοπ από την Ντόρτμουντ

Σε συνέχεια προηγούμενου ρεπορτάζ, ο Γιούργκεν Κλοπ, ανακοίνωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μετά από επτά χρόνια προσφοράς, ο Γερμανός κόουτς αποχαιρετά τον σύλλογο της Βεστφαλίας. Τόνισε πως όσα πράγματα πήρε η ομάδα από εκείνον, αλλά τόσα πήρε εκείνος από αυτήν.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Γιοακίμ Βάτσκε, τόνισε αρχικά:

«Συζητήσαμε τις προηγούμενες μέρες με τον Γιούργκεν και αποφασίστηκε ότι το φινάλε της σεζόν θα ολοκληρωθεί η συνεργασία μας. Γιούργκεν, έχεις την αμέριστη ευγνωμοσύνη του συλλόγου. Θα μείνει για πάντα η φιλία που αναπτύξαμε».

Ακολούθως ο Κλοπ τόνισε:

«Δεν μου οφείλετε ευγνωμοσύνη. Και εγώ και η ομάδα επενδύσαμε πολλά και πήραμε και οι δύο πολλά από όλα αυτά που κάναμε και ζήσαμε. Πάντοτε έλεγα ότι την ημέρα που θα θεωρήσω τον εαυτό μου ακατάλληλο για να βρίσκομαι στην ομάδα, θα βγω και θα το πω. Επέλεξα αυτή τη στιγμή ν' ανακοινώσω το φινάλε, γιατί τα τελευταία χρόνια είχαμε πολλές αποχωρήσεις παικτών την τελευταία στιγμή και μπορεί να μην προλάβαινε η διοίκηση να καλύψει το κενό. Είναι η περίοδος που γίνεται ένας προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά και γι' αυτό θεωρώ ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή.

Πιστεύω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση και ο σύλλογος αυτός αξίζει να τον κατευθύνει ένας προπονητής που θα είναι 100% ικανός να το κάνει και θα ταιριάζει στην ομάδα. Χρειάζεται μια αλλαγή η Ντόρτμουντ. Έχω ακόμα ένα όνειρο με τη Μπορούσια. Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν σε καλύτερη θέση και να βρεθώ. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για φέτος, αφού έχουμε ακόμα ορισμένες εβδομάδες αγωνιστικής δράσης, Ο σύλλογος πρέπει να κοιτάξει και να επενδύσει για το μέλλον, δίχως απλά να γυρίζει για να κοιτάξει πίσω στο παρελθόν. Δεν έχω έρθει σε επαφή με καμία άλλη ομάδα, όμως δεν σκοπεύω να μείνω και χωρίς δουλειά για πολύ καιρό».

Συγκινημένος τόνισε: «Δεν είναι ότι φεύγω από τον σύλλογο... Εδώ θα είμαι γιατί έχω ήδη κλείσει τρία εισιτήρια διαρκείας»!

Ο Μίκαελ Σορκ, τεχνικός διευθυντής της ομάδας, τόνισε:

«Πιστεύω ότι γράψαμε ένα όμορφο, μοντέρνο παραμύθι με τον Γιούργκεν. Ήσουν καθοριστικός παράγοντας για όσα πετύχαμε. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν τις επόμενες εβδομάδες για να σε αποχαιρετήσουν όπως ακριβώς πρέπει».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top