ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΥΠΕΞ: Έκκληση να εγγραφούν σε ηλεκτρονική πλατφόρμα οι Κύπριοι του εξωτερικού - ‘Κύπριος συμπατριώτης μας ανέλαβε τα έξοδα για φοιτητές Βρετανίας’

ΚΥΠΡΟΣ-ΥΠΕΞ: Έκκληση να εγγραφούν σε ηλεκτρονική πλατφόρμα οι Κύπριοι του εξωτερικού - ‘Κύπριος συμπατριώτης μας ανέλαβε τα έξοδα για φοιτητές Βρετανίας’

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστουδουλίδης, απέυθυνε έκκληση σε όλους τους Κύπριους που βρίσκονται στο εξωτερικό να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφορμα του Υπουργείου Εξωτερικών για λόγους αλληλοενημέρωσης.

Η εγγραφή θα γίνει αύριο Τρίτη (31/03) και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για όλους.

Σύμφωνα με τον Υπουργό, αυτή την στιγμή υπάρχουν 150 Κύπριοι σε 40 χώρες, πέρα από τους φοιτητές.

Το Υπουργείο Εξωτερικών θα κάνει προσπάθειες να μεταφέρει αυτούς τους ανθρώπους κοντά στην Ευρώπη, για να διευθετηθεί στην πορεία ευκολότερα ο επαναπατρισμός τους.

Όπως επισήμανε ο κ. Χριστουδουλίδης, έχει ξεκινήσει ήδη η προσπάθεια για να μεταφερθεί βοήθεια στους Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό και παρέμειναν στις χώρες σπουδών τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει σε σχέση με τα τρόφιμα υπάρχει στην Βρετανία, πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνολικό έξοδα για την διανομή τροφίμων στους Κύπριους φοιτητές της Βρετανίας, ανέλαβε Κύπριος συμπατριώτης μας που θελει να διατηρήσει την ανωνυμία του.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top