ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυξήθηκαν κατά 180 οι θάνατοι

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυξήθηκαν κατά 180 οι θάνατοι

Κατά 159 αυξήθηκαν οι θάνατοι επιβεβαιωμένων ασθενών του κορωνοϊού στην Αγγλία το τελευταίο 24ωρο (30/3), φτάνοντας τους 1.284, σύμφωνα με το NHS Αγγλίας.

Πρόκειται για ασθενείς ηλικίας από 32 έως 98 ετών. Όλοι πλην τεσσάρων, ηλικίας μεταξύ 56 και 87 ετών, είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Μέσα στο τελευταίο 24ωρο ακόμα 14 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους στην Ουαλία ανεβάζοντας τον εκεί συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 62, έξι στη Σκωτία που μετρά πλέον 47 θανάτους και ένας στη Βόρεια Ιρλανδία, όπου οι νεκροί έφτασαν τους 22.

Πλέον, αθροίζοντας τα στοιχεία από τις επιμέρους υγειονομικές υπηρεσίες, σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αναφερθεί 1.415 θάνατοι από τον νέο κορωνοϊό (αν και το Υπουργείο Υγείας συνήθως δίνει ελαφρώς μικρότερο συγκεντρωτικό απολογισμό, χρησιμοποιώντας διαφορετική χρονική στιγμής καταμέτρησης μέσα στην ημέρα).

Η ημερήσια αύξηση φτάνει τους 180 θανάτους, αριθμός μικρότερος από τον αντίστοιχο των προηγούμενων δύο 24ώρων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE