ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωτάθλημα έφτασε και πάλι στον Πειραιά

Το πρωτάθλημα έφτασε και πάλι στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός που σκόραρε δύο φορές σε ένα λεπτό (!) στο πρώτο δεκάλεπτο, πέρασε διά περιπάτου από την Κομοτηνή (1-3 τον Πανθρακικό) και με νίκη την Κυριακή επί του Λεβαδειακού κατακτά το πρωτάθλημα.

Αυτή την φορά η περιβόητη εταιρία συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Πανθρακικού δεν είχε αντίρρηση. Το εξ’ αναβολής ματς 7ης Μαρτίου μπορούσε να γίνει κανονικά.

Ο ήλιος έλαμπε, ο κόσμος έλαμπε κι αυτός (δια της απουσίας του, αφού το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών) και μαζί του έλαμψε και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» από το πρώτο δεκάλεπτο κιόλας δύο φορές (μέσα σε 61 δευτερόλεπτα) απέκτησαν μαξιλαράκι ασφαλείας από το… καλησπέρα, έγιναν η πρώτη ομάδα φέτος που άλωσε το «ΔΑΚ» και με το διά περιπάτου 1-3 θέλουν ακόμα μία νίκη για να στεφθούν για 42η φορά πρωταθλητές Ελλάδας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top