ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία ψάχνει 39χρονο – Εμπλέκεται σε υποθέσεις πλαστογραφίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία ψάχνει 39χρονο – Εμπλέκεται  σε υποθέσεις πλαστογραφίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο  VALERI MOSESOVI από την Γεωργία είναι ο 39χρονος που καταζητεί η Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της η Αστυνομία καταζητεί τον 39χρονο σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις συνεργίας μετά τη διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 29/09/2018-01/10/2018 στη Λεμεσό.

Στην ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί  οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805020 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE