ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 46 οι νεκροί στην Ελλάδα

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 46 οι νεκροί στην Ελλάδα

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων του Κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς κατέληξαν το πρωί της Τρίτης (31/03),  άλλοι τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με τα Ελλαδικά ΜΜΕ ρόκειται για έναν 78χρονο στο νοσοκομείο "Σωτηρία", μια 82χρονη στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και έναν 79χρονο στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Και οι τρεις είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Με το θάνατο του 79χρονου η Κοζάνη μετρά πλέον 6 θανάτους, ενώ και συνολικά ο αριθμός των θυμάτων από την επιδημία ανεβαίνει στους 46 στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (30/3) 56 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα με το συνολικό αριθμό να φτάνει στα 1212

Επίσης μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (30/03) συνολικά οι νεκροί ανέρχονταν στους 43, καθώς σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα είχαν καταγραφεί επισήμως άλλοι 5 θάνατοι.

Από το σύνολο των θανόντων οι 32 ήταν άνδρες και οι 11 γυναίκες. Από την Τρίτη (31/03) μετρούν πλέον 35 άνδρες.

Η μέση ηλικία των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 71 έτη. Το 90% των θανάτων αφορούν ηλικιωμένους, ήτοι 70 ετών και άνω, ή είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE