ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Υπάρχει και μία ευχάριστη είδηση από τους ειδικούς του Υπουργείου

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Υπάρχει και μία ευχάριστη είδηση από τους ειδικούς του Υπουργείου

Σύμφωνα με τον δρ. Λεόντιο Κωστρίκκη επιβεβαιώθηκαν 36 κρούσματα ανεβάζοντας τον αριθμό των συνολικών κρουσμάτων στα 356. Είχαμε όμως και μία ευχάριστη είδηση.

Τα σημερινά επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι από σύνολο 603 διαγνώσεων.

Τα κρούσματα που έχουν βρεθεί είναι:

24 από ιχνηλάτηση

1 άτομο από ταξίδι

και 11 των οποίων το ιστορικό διερευνάται.

Όπως ανακοίνωσε ο Δρ. Λοϊζου έχουμε και ένα ευχάριστο γεγονός καθώς είχαμε το πρώτο άτομο από μονάδα εντατικής θεραπείας που αποσωληνώθηκε. Παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου Λεμεσού αλλά είναι σαφώς καλύτερα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE