ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Παίζουν ποδόσφαιρο και τιμούν τους νεκρούς (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Παίζουν ποδόσφαιρο και τιμούν τους νεκρούς (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε μόνο τέσσερις χώρες παίζεται ποδόσφαιρο κανονικά αυτήν την περίοδο. Ο λόγος για Λευκορωσία, Νικαράγουα, Μπουρουντί και Τατζικιστάν. Μάλιστα, στην τελευταία οι διοργανώσεις ξεκίνησαν μερικές ώρες πριν!

Βέβαια, μετά από εισήγηση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας της χώρας, όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους, παρά το γεγονός πως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα το πρώτο κρούσμα Covid-19.

Λίγο πριν τη σέντρα στο ματς Ιστικλόλ-Κουγιάντ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό σε όλο τον κόσμο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και παράλληλα να κατακτήσουν τον ένατο Tajik Super Cup.

Στις εξέδρες είχε τοποθετηθεί και ένα μεγάλο πανό το οποίο έγραφε: «Σταματήστε τον κορονοϊό».

 

 

 

Πηγή: www.sportime.gr

The post ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Παίζουν ποδόσφαιρο και τιμούν τους νεκρούς (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE