ΚΥΠΡΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΩΝ: Τι μας ανέφερε για την επάρκεια τροφίμων - Εντυπωσιακή η συμμόρφωση των καταναλωτών

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΩΝ: Τι μας ανέφερε για την επάρκεια τροφίμων - Εντυπωσιακή η συμμόρφωση των καταναλωτών

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Εκτελεστικό Γραμματέα του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών, κύριο Ανδρέα Χατζηαδάμου ερευνώντας κυρίως ζητήματα επάρκειας αποθεμάτων, τήρηση των μέτρων ασφαλείας καθώς και τη μεγάλη αύξηση που παρατηρείται στον κύκλο εργασιών των υπεραγορών λόγω της φρενίτιδας του κορωνοϊού, με τον ίδιο να παρουσιάζεται θετικότατος και... καθησυχαστικός με τα όσα μας δήλωσε.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Αρχικά ο κύριος Χατζηαδάμου επιβεβαίωσε πως -ιδιαίτερα τις πρώτες δύο βδομάδες- υπήρξε τεράστια ζήτηση, απόρροια του πανικού που δημιουργήθηκε στο καταναλωτικό κοινό, η οποία όμως όπως μας επιβεβαίωσε άρχισε να φθίνει πλησιάζοντας τα φυσιολογικά επίπεδα.

Ανέφερε, μάλιστα, μετά βεβαιότητας πως δεν τέθηκε ούτε πρόκειται να τεθεί θέμα επάρκειας αποθεμάτων, αφού τόσο οι μεγάλες αποθήκες που συντηρούνται στο νησί μας, όσο και η συμφωνία των κυβερνώντων μεταξύ των κρατών-μελών δημιούργησε εξ’αρχής δίαυλο για απρόσκοπτη μεταφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Στη συνέχεια της επικοινωνίας μας ο κύριος Χατζηπαναγή τόνισε πως υπάρχει πλέον σωστή κατανομή στην αγορά και προϊόντων τα οποία είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον (όπως χαρτί υγείας, αντισηπτικά κτλ) ενώ εξήρε την στάση του κοινού αναφέροντας πως υπήρξε πλήρης συμμόρφωση με τα μέτρα τόσο εντός όσο και εκτός των υπεραγορών.

Συνοψίζοντας παρουσιάστηκε ήρεμος και βέβαιος για τα αποθέματα τονίζοντας και την ύφεση η οποία παρατηρείται μετά τα τελευταία μέτρα με την «τρέλα» να έχει δώσει τόπο στη σύνεση ενώ έδωσε τα εύσημα τόσο στο καταναλωτικό κοινό, όσο και στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης που έχουν θεσπιστεί.

Τελευταίο και ίσως... σημαντικότερο ο κύριος Χατζηπαναγή γνωστοποίησε την προτροπή του Συνδέσμου Υπεραγορών για να ανταμειφθούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, όχι μόνο μέσω εγκωμιαστικών σχολίων αλλά έμπρακτα σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top