ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Νέα πληροφορία κινητοποίησε φίλους και εθελοντές -Πολίτης τον είδε στη Λεμεσό και κάλεσε τον πατέρα του

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Νέα πληροφορία κινητοποίησε φίλους και εθελοντές -Πολίτης τον είδε στη Λεμεσό και κάλεσε τον πατέρα του

Συνεχίζονται οι προσπάθειες εθελοντών, συγγενών και φίλων του Δημήτρη Αντωνίου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τα μέσα Μαρτίου.

Του Στέλιου Στυλιανού

Καθημερινά οργανώνονται ομάδες και «χτενίζονται» περιοχές όπου πιστεύεται ότι μπορεί να εντοπιστεί ο 28χρονος, που ο πατέρας του Κυριάκος, μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε ότι πιστεύει πως είναι ζωντανός και ίσως να έχει απώλεια μνήμης.

Το βράδυ της Κυριακής (5/4) νέα μαρτυρία κινητοποίησε φίλους και εθελοντές, αφού μάρτυρας επικοινώνησε με τον πατέρα του 28χρονου και ανέφερε ότι συνάντησε την ίδια μέρα τον Δημήτρη στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Πολεμιδιών (κοντά σε πρατήριο καυσίμων στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών), με τον νεαρό να του ζητά να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητο.

«Δυστυχώς επειδή ήταν λίγο πριν τις 21:00 που απαγορεύεται η κυκλοφορία δεν τον βοήθησα» ανέφερε ο μάρτυρας στον πατέρα, ενώ συμπλήρωσε πως δεν θα επικοινωνούσε μαζί του αν δεν ήταν πεπεισμένος ότι πρόκειται για τον Δημήτρη. Του είπε μάλιστα πως το πρόσωπο που συνομίλησε φαινόταν ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο.

Στη συνέχεια, όπως μας μετέφερε ο πατέρας του Κυριάκος, έδωσε την ίδια πληροφορία και στην Αστυνομία ώστε να ξεκινήσουν έρευνες.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας ο κύριος Αντωνίου θέλησε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές που βοηθούν στις έρευνες, αφού όπως ανέφερε ξανά είναι απογοητευμένος από την Αστυνομία, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στην βοήθεια από το Εθν. Λαι. Μέτ. Το οποίο έχει στείλει 70 εθελοντές στις έρευνες που γίνονται, ενώ όπως συμπλήρωσε ο κ. Αντωνίου ακόμα και ο Βουλευτής Λίνος Παπαγιάννης την Κυριακή (5/4) έψαχνε μαζί τους σε βουνά και σπηλιές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top