ΚΥΠΡΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Κατασχέθηκαν 75.000 πακέτα τσιγάρα και 140 κιλά καπνού

ΚΥΠΡΟΣ-ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Κατασχέθηκαν 75.000 πακέτα τσιγάρα και 140 κιλά καπνού

Τσιγάρα, είδη ένδυσης και υπόδησης και άλλα αντικείμενα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων με την εξώδικη διευθέτηση να ανέρχεται πέραν των 52 χιλιάδων ευρώ.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρεται ότι «στα πλαίσια της Τελωνειακής και άλλης νομοθεσίας που το Τμήμα Τελωνείων είναι επιφορτισμένο να εφαρμόζει, μεταξύ 1ης και 31ης Μαρτίου 2020, κατασχέθηκαν 74.580 τεμάχια τσιγάρα, 142 κιλά και 475 γραμμάρια καπνού για στριφτό τσιγάρο και ναργιλέ, 3.554 τεμάχια που παραβιάζουν Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας, δηλαδή είδη ένδυσης, υπόδησης, τσάντες, πορτοφόλια και άλλα».
 
Ακόμα κατασχέθηκαν «δύο αυτοκίνητα και διάφορα είδη που εμπίπτουν σε απαγορεύσεις και περιορισμούς όπως φάρμακα, φυτοφάρμακα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρονικά τσιγάρα και εξαρτήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου, κρέας, αυγά, σπαράγγια και 205 λίτρα πετρέλαιο και βενζίνη».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι περισσότερες από τις συγκεκριμένες υποθέσεις έχουν τύχει εξώδικης διευθέτησης με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €56.452».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top