Καταδίκη 33χρονου από Λεμεσό για επίθεση και απειλή σε αστυνομικό -Βόλταρε στο Παραλίμνι

Καταδίκη 33χρονου από Λεμεσό για επίθεση και απειλή σε αστυνομικό -Βόλταρε στο Παραλίμνι

Καταδίκασε 33χρονο από τη Λεμεσό για επίθεση και απειλή σε αστυνομικό, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης πέντε και τεσσάρων μηνών, αντίστοιχα με τριετή αναστολή. Ταυτόχρονα, του επέβαλε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν την περασμένη Δευτέρα (06/04) στο Παραλίμνι και διαπράχθηκαν όταν ο 33χρονος από τη Λεμεσό εντοπίστηκε από την Αστυνομία να διακινείται στην περιοχή, παραβαίνοντας το διάταγμα μετακίνησης. 

Αναλυτικά οι ποινές που επιβλήθηκαν στον 33χρονο:
* Ποινή φυλάκισης 120 ημερών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της Απειλής εναντίον Αστυνομικού.
* Ποινή φυλάκισης 150 ημερων με τριετή αναστολή για το αδικημα της Επίθεσης εναντίον Αστυνομικού και
* Χρηματικό πρόστιμο €1000= για το αδίκημα της παρακοης διατάγματος μετακίνησης κατά πάραβαση του Περί λοιμοκαθαρσης Νομου.
Τα αδικήματα έγιναν στις 06/04/2020 στο Παραλίμνι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE