ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν θα τους χωράνε τα αστυνομικά κελία στην Πάφο - Ανανεώθηκε η κράτηση δύο ατόμων για κατοχή και μεταφορά πυροβόλων όπλων

Δεν θα τους χωράνε τα αστυνομικά κελία στην Πάφο - Ανανεώθηκε η κράτηση δύο ατόμων για κατοχή και μεταφορά πυροβόλων όπλων

Ανανέωση διατάγματος κράτησης για άλλες οκτώ ημέρες εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 29 και 43 χρόνων, τα οποία συνελήφθηκαν στις 8 Απριλίου για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, παράνομης κατοχής περιουσίας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διενήργησαν το πρωί της 8ης Απριλίου έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε οικία στην Κάτω Πάφο, στην οποία βρισκόταν 43χρονος.

Στη συνέχεια, 29χρονος χτύπησε το κουδούνι της οικίας, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας τράπηκε σε φυγή και στην προσπάθεια του να διαφύγει κτύπησε μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν στη σκηνή.

Στη συνέχεια, έγινε κατορθωτή η σύλληψή του, με δικαστικό ένταλμα το οποίο εκκρεμούσε εναντίον του σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Ακολούθως συνεχίστηκε η έρευνα, κατά την οποία εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, δύο τυφέκια (ένα G3 και ένα Καλασνίκοφ) με πέντε γεμιστήρες, ένα πιστόλι, μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων, ζεύγη παπουτσιών και ρούχα, χρυσαφικά, διάφορα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη, πίνακες, μεγάλος αριθμός χαρτονομισμάτων διαφόρων χωρών, μεγάλος αριθμός κλειδιών οχημάτων και κατοικιών, το χρηματικό ποσό των €7,800, καθώς και τα κλειδιά ενός κλοπιμαίου οχήματος και μίας κλοπιμαίας μοτοσικλέτας.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, μέρος των πιο πάνω ανευρεθέντων, αποτελούν προϊόντα από διαρρήξεις και κλοπές που έγιναν στην πόλη και επαρχία Πάφου μεταξύ των ημερομηνιών 31 Αυγούστου 2014 και 26 Μαρτίου, 2015.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθη επίσης με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, ο 43χρονος.

Αρχικά τα δύο πρόσωπα είχαν τεθεί υπό κράτηση για οκτώ ημέρες και σήμερα παρουσιάστηκαν εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο ανανέωσε το διάταγμα κράτησης για άλλες οκτώ ημέρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top