ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 21 ασθενείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 21 ασθενείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Συνολικά 21 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τα 21 άτομα που νοσηλεύονται, δύο βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.
 
Σήμερα δόθηκαν τρία εξιτήρια, ενώ χθες δόθηκαν πέντε, σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα της επαναληπτικής εξέτασης, ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.
 
Εν τω μεταξύ άρχισε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου η δειγματοληψία για κορωνοϊό στο προσωπικό του Νοσηλευτηρίου, στο πλαίσιο των εργαστηριακών εξετάσεων που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από το Υπουργείο Υγείας. 

Παρά το γεγονός ότι αρκετά μέλη του προσωπικού έχουν ήδη υποβληθεί σε εξετάσεις, λόγω της νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό, εντούτοις η δειγματοληψία θα επαναληφθεί.
 
Την ίδια ώρα 125 άτομα από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου έδωσαν σήμερα δείγμα για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων για κορωνοϊό σε άτομα από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, που δικαιούνται να εργάζονται με βάση το διάταγμα του Υπουργού Υγείας, καθώς και σε άτομα από τον ιδιωτικό τομέα, των οποίων οι επιχειρήσεις δεν έχουν αναστείλει τις εργασίες τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top