Ο Λούης από το σπίτι του κατάφερε το ακατόρθωτο – Ποσοστά τηλεθέασης που μπορούν να συγκριθούν με Eurovision – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λούης από το σπίτι του κατάφερε το ακατόρθωτο – Ποσοστά τηλεθέασης που μπορούν να συγκριθούν με Eurovision – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν έχει οροφή! 181 ΧΙΛΙΑΔΕΣ είδαν τον Λούη την Παρασκευή.

Ποσοστά τηλεθέασης που μπορούν να συγκριθούν με τελικό Eurovision ή ακόμα και με τελικό αγώνα ποδοσφαίρου EURO έκανε στον ALPHA Κύπρου το «Home Edition Λούης Night Show» της Παρασκευής καταγράφοντας άλλο ένα ρεκόρ τηλεθέασης!

Με αυτά τα δεδομένα η εκπομπή «Λούης Night Show» δεν έχει οροφή…

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB Nielsen ο Λούης από το σπίτι του με μόνο μια κάμερα κατάφερε το ακατόρθωτο, αφού την Παρασκευή 10 Απριλίου με ποσοστό 41,9% (22% AMR) τον είδαν περισσότεροι από 181,550 χιλιάδες τηλεθεατές!

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι εφικτό η ομάδα της εκπομπής αλλά και η Παραγωγή του ALPHA Κύπρου να εργαστoύν σε κανονικές συνθήκες, το «Home Edition Λούης Night Show» πραγματοποιείται με μοναδικό σκοπό να προσφέρει γέλιο αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας.

Προφανώς δεν είναι στιγμή για πανηγύρια και με δεδομένο ότι το δείγμα μέτρησης τηλεθέασης λόγω της Καραντίνας έχει διαφοροποιηθεί, σίγουρα τα αποτελέσματα αξίζουν αναφοράς.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE