ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βούρκωσε on-air ο Αρχηγός της Αστυνομίας - ‘Ούτε εγώ μπορώ να δω τα παιδιά και τα εγγόνια μου’

Βούρκωσε on-air ο Αρχηγός της Αστυνομίας - ‘Ούτε εγώ μπορώ να δω τα παιδιά και τα εγγόνια μου’

Στη διάρκεια δηλώσεων του στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, του Ανδρέα Κημήτρη, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν ρωτήθηκε για τα εγγόνια του, σ’ένα σπάνιο αλλά σινάμα ανθρώπινο σκηνικό μεταφέροντας με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα της Αστυνομίας.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Συγκεκριμένα, μετά την εξαγγελία των μέτρων αλλά και του σχεδίου δράσης της Αστυνομικής Δύναμης ενόψει της κορύφωσης των Πασχαλινών εκδηλώσεων ο Ανδρέας Κημήτρης κάλεσε τον Αρχηγό να δώσει ένα ανθρώπινο μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Ο κύριος Μιχαηλίδης δήλωσε πως γνωρίζει τις δυσκολίες των ημερών, όμως και στην προσωπική του ζωή προτεραιότητά του αποτελεί η υγεία και ασφάλεια της οικογένειας και των δικών του ανθρώπων και πρόσθεσε πως στο Πασχαλινό τραπέζι θα στερηθεί τα παιδιά και τα εγγόνια του, με τους οποίους έχει επαφή μόνο μέσω τεχνολογικών μέσων.

Ο Ανδρέας Κημήτρης τόνισε πως ίσως αυτό (το να μένει μακριά από τα εγγονάκια του) να είναι και το δυσκολότερο από τα καθήκοντα του σαν Αρχηγός της Αστυνομίας, με τον κύριο Μιχαηλίδη εμφανέστατα συγκινημένο να βουρκώνει.

Μία εικόνα χίλιες λέξεις λοιπόν, ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την κεφαλή της Αστυνομικής Δύναμης να δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο του μεταφέροντας ίσως έτσι με τον καλύτερο τρόπο, τόσο τη σοβαρότητα της κατάστασης την οποία βιώνουμε, όσο και το μήνυμα για αυτοπεριορισμό και αυτοπροστασία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top