ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλάδοι Νοσηλευτών ΠΑΣΥΔΥ: Οι πολίτες να συνεχίσουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες για COVID-19

Κλάδοι Νοσηλευτών ΠΑΣΥΔΥ: Οι πολίτες να συνεχίσουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες για COVID-19

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Κλάδων Νοσηλευτών της ΠΑΣΥΔΥ, εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τα μέλη τους για τη μάχη που δίνουν καθημερινά σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Παράλληλα καλούν τους πολίτες να συνεχίσουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του COVID-19.

«Το φετινό ΠΑΣΧΑ πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει σταθμό στη ζωή μας και θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη όλων μας. Το ΠΑΣΧΑ του 2020 αναμφίβολα θα σημαδέψει για πάντα τη ζωή μας και σαν απλών ανθρώπων, αλλά και σαν επαγγελματιών που βρέθηκαν να είναι οι πρωταγωνιστές σε μια "τραγωδία" την οποία δεν επέλεξαν», αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους.
 
«Σε όλους εσάς συνάδελφοι και στο μεγαλείο της ψυχής σας, που δίνεται μάχη για όλον τον κόσμο, εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες και ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. Σας ευχαριστούμε που και τις Άγιες αυτές μέρες θα μείνετε προσηλωμένοι στο καθήκον, με πραγματική ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση και αλτρουισμό, στην υπηρεσία των ασθενών, κάτω από δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Ο Κλάδος και η Οργάνωσή μας πάντοτε βρίσκονται δίπλα σας, να σας στηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο», συνεχίζει η ανακοίνωση.
 
Παράλληλα οι οργανώσεις καλούν τους πολίτες να ακολουθούν πιστά και με ευλάβεια τις οδηγίες της Πολιτείας. Να συνεχίσουν να εφαρμόζουν κατά γράμμα τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί, να παραμείνουν στα σπίτια τους και όλοι μαζί να προσευχηθούν στην Παναγία μας και στον Χριστό, να ξαναέρθει η χαρά και η ανεμελιά στη χώρα και σε όλο τον κόσμο.
 
Εύχονται επίσης όλοι οι ασθενείς που βρίσκονται στα νοσοκομεία και ιδιαίτερα όσοι έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό, να έχουν γρήγορη ανάρρωση και σύντομα να βρίσκονται με τις οικογένειές τους υγιείς και δυνατοί.

Παράλληλα ευχαριστούν τους πολίτες, επώνυμους και ανώνυμους, που με προθυμία τους βοηθούν στον άνισο αγώνα που δίνουν, μέσα από τις διάφορες χορηγίες και προσφορές που έχουν κάνει.
 
Ιδιαίτερα ως Κλάδοι ευχαριστούν τους:
• Εταιρεία G. P. Vassilopoulos για την αγορά στολών για το προσωπικό.
• Εταιρεία Μ. Κονναρής για την προσφορά της σε είδη διατροφής.
• Εταιρεία “HOME CENTER” για την προσφορά της σε προστατευτικά γυαλιά.
• Εθελοντική Ομάδα “SOS – Face Shields”.

Επίσης το «Ταμείο Ευημερίας Υπαλλήλων» της ΑΗΚ, για την παραχώρηση των διαμερισμάτων της στο Παραλίμνι, καθώς και τον Σύνδεσμο Αστυνομίας, για την παραχώρηση δωματίων για διαμονή νοσηλευτών στη Λευκωσία.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top