ΠΑΦΟΣ: Έβαλε το χέρι στη τσέπη η Μητρόπολη και στηρίζει έμπρακτα το Νοσοκομείο- Δεύτερη μεγάλη δωρεά

ΠΑΦΟΣ: Έβαλε το χέρι στη τσέπη η Μητρόπολη και στηρίζει έμπρακτα το Νοσοκομείο- Δεύτερη μεγάλη δωρεά

Στην αγορά ψηφιακού ακτινοσκοπικού μηχανήματος για τις ανάγκες των ασθενών στην Κλινική Covid-19 προχωρά η Ιερά Μητρόπολη Πάφου.


Σύμφωνα με τον Δρ. Ιωσήφ Μουτήρη ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος τον ενημέρωσε το Μεγάλο Σάββατο πως η Μητρόπολη θα προχωρήσει αγορά ψηφιακού ακτινοσκοπικού μηχανήματος για τις ανάγκες των ασθενών στην Κλινική Covid-19.

Όπως ανέφερε ο ίδιος πρόκειται για την δεύτερη μεγάλη δωρεά της Μητρόπολης, αφού έχει ήδη εξοπλίσει την Κλινική με σύγχρονα μόνιτορ, οξύμετρα, πιεσόμετρα, υπερηχογράφο και αναλυτή αερίων αίματος, μόλις αυτή λειτούργησε στις 4 Απριλίου.

Στην αγορά σύγχρονου αναπνευστήρα για το Νοσοκομείο, έχει επίσης ήδη προχωρήσει η Μονή Αγίου Νεοφύτου.

Είπε επίσης ότι οι δωρεές αυτές έχουν γίνει σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

Η αποχώρηση της πρώτης κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης έγινε για προστασία του έργου του, μετά τις δημόσιες υπόνοιες που διατυπώνονται εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE