ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με κόκκινα αυγά, φλαούνες και αρνάκι πέρασαν το Πάσχα στην καραντίνα, φοιτητές στην Πάφο

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με κόκκινα αυγά, φλαούνες και αρνάκι πέρασαν το Πάσχα στην καραντίνα, φοιτητές στην Πάφο

Με κόκκινα αυγά, φλαούνες και αρνάκι, πέρασαν  στα ξενοδοχεία σε συνθήκες καραντίνας, επαναπατρισθέντες κατά το πλείστον φοιτητές στην Πάφο .

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Θέμης Φιλιππίδης είπε στο ΚΥΠΕ πως οι επαναπατρισθέντες είναι ευχαριστημένοι ενώ κατά την άφιξη τους το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου  τους παρασχέθηκαν όλα τα αναγκαία για την σωματική τους υγιεινή αλλά και σε ό,τι αφορά από φαγώσιμα και Πασχαλινά όπως φλαούνες, αυγά κόκκινα κλπ.

Όσο για την μέρα του Πάσχα τους προσφέρθηκε το παραδοσιακό αρνί, με σκοπό, όπως είπε ο κ. Φιλιππίδης, να περάσουν καλά  παρά τον περιορισμό. 

Εκτίμησε πως με την πτωτική πορεία που παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών για τον κορωνοϊό, θα αρχίσουν σιγά σιγά οι ξενοδοχειακές μονάδες  να επαναδραστηριοποιούνται.
 
Εξάλλου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους ξενοδόχους που και αυτοί στάθηκαν δίπλα στους επαναπατριζόμενους , σημειώνοντας πως σε αυτή τη δύσκολη τη στιγμή πρέπει όλοι μας να συμπαραστεκόμαστε στους συνανθρώπους μας .

Όσο πιο μεγάλη συμπαράσταση δείξουμε στους συνανθρώπους μας τόσο πιο γρήγορα θα καταφέρουμε να θέσουμε υπό έλεγχο τον ιό, κατέληξε.

Σημειώνεται πως με σχετική επιστολή που έχει σταλθεί στους ξενοδόχους, αναφέρεται ότι η κυβέρνηση προτίθεται να τους αποζημιώσει με €90 την ημέρα το δίκλινο και €60 το μονόκλινο και με πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα γεύματα της ημέρας.

Τα ξενοδοχεία, που δέχτηκαν και έχουν επιστρατευθεί από το κράτος είναι ανοικτά ενώ όλα τα υπόλοιπα μέχρι και τα τέλη Απριλίου έχουν αναστείλει την λειτουργία τους .

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top