ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσηλευτήρια και έδωσε οδηγίες

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσηλευτήρια και έδωσε οδηγίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναβεβαίωσε την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης σε σχέση με την περιφρούρηση και την ενίσχυση του συστήματος υγείας και έδωσε οδηγίες για την υλοποίηση συγκεκριμένων ενεργειών, κατά τη σύσκεψη που είχε την Παρασκευή 24/4 με τον ΟΚΥπΥ και τις συντεχνίες των ιατρών και των νοσηλευτών, είπε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παναγιώτης Σεντώνας.

Σε δηλώσεις του, στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη σύσκεψη, ο κ. Σεντώνας είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε σύσκεψης με την ηγεσία του ΟΚΥπΥ και εκπροσώπους των συντεχνιών των γιατρών και των νοσηλευτών, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας και της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας.

Κατά τη σύσκεψη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσηλευτήρια και για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις για σημαντικά θέματα, όπως είναι οι ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό και η στελέχωση των δημοσίων νοσηλευτηρίων, η εκπαίδευση του προσωπικού, η επάρκεια σε εξοπλισμό και αναλώσιμα, η ολοκλήρωση έργων που αφορούν υποδομές και το πλάνο και το χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας των δημόσιων νοσηλευτηρίων.

Σημειώνεται, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναβεβαίωσε τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη για την αποφασιστικότητα της Κυβέρνηση σε σχέση με την περιφρούρηση και την ενίσχυση του συστήματος υγείας και έδωσε οδηγίες για την υλοποίηση συγκεκριμένων ενεργειών.

Επίσης, ο Πρόεδρος, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των συντεχνιών, ευχαρίστησε ακόμα μια φορά τους επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται όλη αυτή την περίοδο στην πρώτη γραμμή της μάχης που δίνει η χώρα μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και των συνεπειών της».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top