Four Four Two: Αυτοί είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από το 1994

Four Four Two: Αυτοί είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από το 1994

Τη δική του λίστα με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στα ευρωπαϊκά γήπεδα από το 1994 μέχρι και σήμερα δημοσίευσε το περιοδικό Four Four Two.

Σε αυτή υποστηρίζει ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ακολουθεί στη δεύτερη θέση. Ο Ζιντάν είναι ο παλαίμαχος που βρίσκεται στη σχετική λίστα κατέχοντας την υψηλότερη θέση.

Η κατάταξη:

1. Λιονέλ Μέσι
2. Κριστιάνο Ρονάλντο
3. Ζινεντίν Ζιντάν
4. Ρονάλντο
5 Ροναλντίνιο
6. Τιερί Ανρί
7. Τσάβι Ερνάντες
8. Αντρές Ινιέστα
9. Πάολο Μαλντίνι
10. Ρομπέρτο Μπάτζιο
11. Ριβάλντο
12. Φάμπιο Καναβάρο
13. Ράιαν Γκιγκς
14. Κακά
15. Γουέιν Ρούνεϊ
16. Λουίς Φίγκο
17. Γκαμπριέλ Μπατιστούτα
18. Ερίκ Καντονά
19. Λούκα Μόντριτς
20. Σέρχιο Μπουσκέτς
21. Ραούλ Γκονσάλες
22. Πολ Σχόουλς
23. Ρομάριο
24. Σέρχιο Ράμος
25. Τζιανλουίτζι Μπουφόν

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Four Four Two: Αυτοί είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από το 1994 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE