ΚΥΠΡΟΣ

Νέο μπρέικ στην παράταση η ΑΕΚ! Διακοπή στο φινάλε...

Νέο μπρέικ στην παράταση η ΑΕΚ! Διακοπή στο φινάλε...

Η ΑΕΚ πήρε το ροζ φύλλο του αγώνα στον τρίτο τελικό πρωταθλήματος με το ΑΠΟΕΛ μέσα στο «Λευκόθεο».

Συναρπαστικός ο αγώνας που ολοκληρώθηκε 62-62 στην κανονική του διάρκεια και χρειάστηκε η παράταση για να αναδειχθεί ο νικητής. Η ομάδα της Λάρνακας πήρε τη νίκη με 79-74, έκανε νέο μπρέικ και απέχει μόλις μια νίκη από τον τίτλο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση, αφού έπεσαν χαρτάκια στον αγωνιστικό χώρο, ενώ υπήρξε προσωρινή διακοπή δευτερόλεπτα πριν τον τέλος, λόγω ρίψης αντικειμένων στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά, πήρε προβάδισμα επτά πόντων και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά με 13-10.

Το ΑΠΟΕΛ αντέδραση στη συνέχεια και πήρε προβάδισμα έξι πόντων στο ημίχρονο (33-27). Η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της, μείωσε την διαφορά στου δύο πόντους (46-42) και ο αγώνας ήταν συναρπαστικός.

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 62-62 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο Κακιούζης αστόχησε σε τρίποντο και το ματς οδηγήθηκε στη παράταση.

Πιο εύστοχοι οι φιλοξενούμενοι, βρέθηκαν μπροστά με πέντε πόντους (73-68) ενώ καθώς το σκορ ήταν στο 79-74 είχαμε διακοπή για ρίψη αντικειμένων. Ο αγώνας συνεχίστηκε με την ΑΕΚ να φθάνει στη νίκη και να πλησιάζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 10-13, 33-27, 46-42, 62-62, 74-79.

ΑΠΟΕΛ: Ρόμπερσον 11, Έβανς 10, Νεοφύτου 3, Γουντς 13, Σιζόπουλος, Κούννας 4, Τατ 10, Τσουπ 19, Κακιούζης 4.

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΑΕΚ: Χάρπερ 6, Μπρέζετς 16, Κοιλαράς, Πέτροβιτς 12, Μακφάντεν 16, Κασκίρης, Ντάιρεν 15, Μπαπτίστ 8, Παντελή 6.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top