ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κανονικά σε λειτουργία το ορθοπεδικό και το νεφρολογικό τμήμα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κανονικά σε λειτουργία το ορθοπεδικό και το νεφρολογικό τμήμα

Αρχισαν σήμερα τη λειτουργία τους τα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και συγκεκριμένα το ορθοπεδικό και το νεφρολογικό τμήμα.

Τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου μεταφέρθηκαν και βρίσκονται ανάμεσα στην υφιστάμενη και τη νέα πτέρυγα του δημόσιου νοσηλευτηρίου, ενώ οι ασθενείς που μετέβησαν για εξέταση ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικώς και διευθέτησαν τα ραντεβού τους.
 
Ορισμένα τμήματα των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου θα λειτουργούν στην υφιστάμενη πτέρυγα και κάποια άλλα στη νέα πτέρυγα μέχρι την οριστική μεταφορά τους στη νέα πτέρυγα.
 
Οι ασθενείς βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο της εισόδου του Νοσοκομείου και οι νοσηλευτές είναι ντυμένοι με ολόσωμες στολές, μάσκες και γάντια, λαμβάνοντας έτσι όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας για μη εξάπλωση του κορωνοϊού.
 
Στην είσοδο των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου δίνονται στους ασθενείς αντισηπτικό και στη συνέχεια γάντια και μάσκες, ενώ γίνεται και θερμομέτρηση.
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι καταβάλλεται προσπάθεια για επαναπρογραμματισμό όλων των ραντεβού που χάθηκαν από την ημέρα που έκλεισαν τα Νοσοκομεία λόγω κορωνοϊού, ενώ θα τηρηθεί αυστηρή διαδικασία εισόδου και εξόδου ασθενών στα νοσηλευτήρια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top