ΑΕΚ: Τα κεφάλια μέσα, προσηλωμένοι στη συνέχεια!

ΑΕΚ: Τα κεφάλια μέσα, προσηλωμένοι στη συνέχεια!

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την Ανόρθωση χτες στο Αντ. Παπαδόπουλος.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Μεγάλη Κυρία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα: 

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (19/04) η προετοιμασία της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση έκαναν αποθεραπεία και όλοι οι υπολοιποι, συμπεριλαμβανομένου και του Murillo έκαναν κανονική προπόνηση.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο (20/04) με πρωινή προπόνηση. Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στον φροντιστή της ομάδας μας Jucan Florin, που συμπλήρωσε χθες τα 39 του χρόνια και μετά το τέλος της προπόνησης κέρασε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE