ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην Αστυνομία ο Δρ. Κωστρίκκης - Δέχτηκε απειλές- 'Απαράδεκτο γεγονός'

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην Αστυνομία ο Δρ. Κωστρίκκης - Δέχτηκε απειλές- 'Απαράδεκτο γεγονός'

Απουσίαζε από το καθημερινό του «ραντεβού» με τους λειτουργούς των ΜΜΕ ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκκης και φαίνεται πως υπήρχε σημαντικός λόγος.

 

Όπως εξήγησε η εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου, ο Δρ. Κωστρίκκης είχε μεταβεί σε Αστυνομικό σταθμό για να προβεί σε καταγγελία, αφού δέχτηκε απειλητικά μηνύματα.

Η κυρία Κυριάκου χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός, άτομα που προσφέρουν τις γνώσεις τους αυτές τις ημέρες, να δέχονται απειλές και επιθετικές ενέργειες ενώ στην ίδια γραμμή εκφράζοντας την συμπαράσταση του και ο Δρ. Μάριος Λοίζου που έκανε τις ανακοινώσεις της Τετάρτης 29/4.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE