ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δωδέκατη μέρα χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δωδέκατη μέρα χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα

Στα 108 σύνολο παραμένουν τα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα, καθώς μέσα από τη διενέργεια 1257 διαγνωστικών εξετάσεων δεν εντοπίστηκε θετικό κρούσμα, αναφέρει σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε σήμερα ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί.

Τα διαγνωστικά τεστ έγιναν, προσθέτει στην «αστυνομία» Αμμοχώστου, Τρικώμου, στον «δήμο» Αμμοχώστου, σε κλινική στο Τζιάος και πρατήρια καυσίμων στη Λύση, Βατυλή, Πέργαμος, Τζιάος, Αμμόχωστο, Τρίκωμο, όπως επίσης σε κλινική του «κρατικού νοσοκομείου» Αμμοχώστου και σε ιδιωτική κλινική της κατεχόμενης πόλης, όπως επίσης σε άλλη ιδιωτική κλινική, οδοντιατρίου στην πόλη, όπως επίσης και σε κλινικές και νοσοκομεία στην Κερύνεια, Μόρφου και Λευκωσία. Τεστ έγιναν επίσης στους εργαζόμενους στον μπαϊράκ, στην «πρωθυπουργία», στο «υπουργείο συγκοινωνιών και δημόσιων έργων», στα «τμήματα ναρκωτικά και καταπολέμησης του οικονομικού εγκλήματος» της «αστυνομίας», σε αγορές και τράπεζες στην περιοχή Μόρφου.
 
Ο κ. Πιλλί προέβη σε δήλωση και για την άρση κάποιων περιοριστικών μέτρων μετά την 4η Μαΐου.

Η επιτυχία ενάντια στην πανδημία ανήκει πρώτα στον «λαό» και ύστερα στην «κυβέρνηση», είπε.
 
Πρόσθεσε ότι ο αγώνας ενάντια στον COVID-19 συνεχίζεται και αναφέρθηκε στη σημασία των επόμενων ημερών.
 
Κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα και πρόσθεσε ότι μπορεί να υπάρχουν ασυμπτωματικοί ασθενείς.

Είπε, τέλος, ότι συνεχίζουν την εργασία για τους τομείς που θα ανοίξουν τη Δευτέρα και πρόσθεσε ότι ενεργούν στη βάση των εισηγήσεων του ΠΟΫ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top