ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Υπο 4ημερη κράτηση 27 χρόνος για διάρρηξη - Συνελήφθησαν 5 άτομα ηλικίας 19 εως 31 ετών

ΠΑΦΟΣ: Υπο 4ημερη κράτηση 27 χρόνος για διάρρηξη - Συνελήφθησαν 5 άτομα ηλικίας 19 εως 31 ετών

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκε 27χρονος για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη καταστήματος και κλοπή, καθώς και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετά από επεισοδιακή σύλληψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για την 6η σύλληψη που προχωρεί η Αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με πέντε διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν τον περασμένο μήνα στην Πάφο. Για τις υποθέσεις αυτές, η Αστυνομία συνέλαβε τις προηγούμενες μέρες άλλα τέσσερα πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση.

Η σύλληψη της Παρασκευής (1/5) αφορά 27χρονο κάτοικο Πάφου, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο. Η σύλληψή του, ήταν επεισοδιακή, αφού στη θέα των αστυνομικών, ο 27χρονος προσπάθησε να διαφύγει.

Για την ανακοπή του, τα μέλη της – σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας- χρειάστηκε να κάνουν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων και να ρίξουν τέσσερις προειδοποιητικούς πυροβολισμούς.

Για τις ίδιες υποθέσεις, είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, άλλα πέντε πρόσωπα, ηλικίας 19, 31, 22, 21 ετών και μια 20χρονη.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αποφάσισε όπως παραμείνουν υπό κράτηση ο 19χρονος και μια 22χρονη μέχρι 21 Μαΐου του 2020 που θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης , ενώ άλλα δύο πρόσωπα, ένας 26χρονος και 31χρονος, αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους σε σχέση με πέντε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και θα κλητευθούν και αυτά στις 21 Μαΐου ενώπιον δικαιοσύνης .

Το πέμπτο πρόσωπο που είχε συλληφθεί είναι 20χρονη, η οποία αφέθηκε ελεύθερη ενώ θα εξεταστεί η εμπλοκή της στην υπόθεση στην συνέχεια, στο πλαίσιο των εξετάσεων. 

Οι πέντε διαρρήξεις διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 28 Μαρτίου και 16 Απριλίου 2020, σε διάφορα καταστήματα στην επαρχία Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top